Konyhai tárolás

Konyhai tárolók – Apró tárgyak, mégis ezek adják meg a helyiség igazi karakterét

 

Egy lakás lelkét a konyha adja – nyilván sokunk egyetért ezzel a gondolattal. A konyha az a központi tér, ahol a család apraja-nagyja összegyűlik, miközben rotyog az ebéd, s szállnak a finom illatok.

De ugyanígy a háziasszonyok legfontosabb felségterülete is egyben a lakásnak ez a helyisége. S mint ilyen, lényeges, hogy a benne rejlő kiegészítők, konyhai tárolók praktikusak és egyben esztétikusak is legyenek. Ezáltal még inkább öröm lesz a konyhában eltöltött idő.

A Vintage webshopunkban e két kritérium szerencsésen egymásra talált, bőven szemezgethetünk a szebbnél szebb, régies stílusú konyhai tárolók között

Kezdjük a legtöbbet használt darabokkal, a tányérokkal és bögrékkel!  A háztartások nagy részében ezeket a konyhaszekrény rejti el, pedig nem feltétlenül kell így lenni, pláne, ha ilyen kifinomult asztali fém tárolóban is tarthatod őket.

Ha pedig épp azon töröd a fejedet, hogyan is tárold otthon a tésztaféléket, a kekszeket, a cukrot, a sót, esetleg a kávét, a kakaót, akkor ne is menj tovább, fém dobozaink megannyi formával, mintával és méretben kaphatóak.

A virágmintás dobozkák igazi ékei lesznek a konyhapultodnak, de a legkisebbek örömére gyermek mintásak közül is válogathatunk.

Konyhai tárolók a kexeknek, fűszereknek, kenyérnek

Keksz rajongóknak a ma oly divatos marokkói mintás fém dobozt ajánljuk. Az ízléses tárolása miatt garantálhatjuk, hogy a tartalma nem marad sokáig érintetlenül.

A fűszerek esztétikus tárolására a minőségi kerámiából készült darabokat kínáljuk. Nem fogod megbánni, akár a vintage indigó-, akár a romantikusabb cottage flower darabok közül választasz. De az előbb említett marokkói minta itt is beköszönt, így ha egységes forma- és színvilágot szeretnél a konyhádban, akkor ezzel könnyedén megteheted.

Mindennapi kenyerünknek is kijár az igényes tárolás – bájos textil kenyértartóinknak te sem fogsz tudni ellenállni.

Az üvegtárolók nagy előnye amellett, hogy csoportosan (is) igazán jól mutatnak, az az, hogy azokat még csak kinyitnod sem kell, és mégis tudod, mi van bennük.

De számos egyéb konyhai tárolót is találsz vintage webshopunkat böngészve. Úgy, mint a kerámia vajtartót, a lágytojás tartót vagy az üveg méztartót – ezek mind a reggeliző asztalod díszét adják majd, meglátod.

S nem utolsó sorban – bár nem látszik, de – légy stílusos a hűtőben is: tartsd a tojásokat elegáns, fa tojástartókban!

Reméljük, adtunk pár hasznos ötletet a konyhai tárolás ügyében. Látogass el vintage webshopunkba, és nézz szét a kínálatunkban!

Sort by: