close Az oldal böngészésével hozzájárulok, hogy a www.rusztikhome.hu weboldal látogatásakor a Fantastic Stores Kft. és szerződött partnerei  számítógépemen sütiket helyezzen el, melyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai és személyre szóló hirdetések megjelenítése céljából felhasználják. Bővebb információ az adatkezelési tájékoztatóban.

Romantic Roses rózsa mintás reggeliző csésze készlet (csésze+alj) Nagyítás, további képek

Romantic Roses rózsa mintás reggeliző csésze készlet (csésze+alj)

R2S.318RMR  
6 350 Ft‎
KÉSZLETHIÁNY, JELENLEG NEM RENDELHETŐ

Szeretnéd tudni mikor lesz ismét kapható?

Add meg email címedet és az elsők között értesítülhetsz az érkezéséről:
Gyártó:Nuova R2S
Készlet frissítés dátuma:2018-12-07 11:13:42

Információk


A Romantic Roses rózsa mintás reggeliző csésze készlet (csésze+alj) eredeti olasz tervezésű és festésű porcelánból készült, vintage stílusa magával ragadó. A csésze mérete: 400 ml. Mosogatógépben és mikorhullámú sütőben használható, de nem ajánlott!


Termékek elérhetősége:

*Az oldalon megjelenített készletinformációk tájékoztató jellegűek. Megrendelés esetén beszállító partnereink 1-3 munkanapon belül igazolják vissza a termékek pontos készletét, a beszállítás központi raktárunkba ez után indul, mely általában 1-2 munkanap. A rendelés aktuális állapotáról kérjük figyelje levelezését!

Szállítás, átvétel

A termékek központi raktárunkba érkezése után csomagoljuk és juttatjuk el az általad megadott szállítási módon. Személyes átvételi lehetőség Budapest IX. kerület Ernő utcában előzetesen egyeztetett időpontban pénteken 16 óra után illetve hétvégén!

Még több hasonló termék: