close Az oldal böngészésével hozzájárulok, hogy a www.rusztikhome.hu weboldal látogatásakor a Fantastic Stores Kft. és szerződött partnerei  számítógépemen sütiket helyezzen el, melyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai és személyre szóló hirdetések megjelenítése céljából felhasználják. Bővebb információ az adatkezelési tájékoztatóban.
Szűrési feltételek

Teás csészék, készletek 

1 - 36 / 84 termékből

A tökéletes csészét keresed a reggeli kávédhoz vagy a délutáni teázáshoz?

Akkor jó helyen jársz, hiszen kerámia és porcelán kávés csésze és teás csésze kollekciónk magával fog Téged is ragadni. Induljon neked is jobban a reggel, ha első kávédat bármely csészénkből is iszod, hiszen nem csak tested, de lelkedet is felébreszti a szebbnél szebb minták, melyek kávés csészéinkeinken találhatóak.

Milyen teás csészét és kávés csészéket találhatsz Nálunk?

A vidéki romantika, a shabby chic és a vintage stílus kedvelői garantáltan megtalálják a kedvenc mintájukat, legyen az élénk, színes virágok; egyszerű, letisztult rózsa vagy levendula, esetleg egy elegáns darab apró szolid mintával. Kínálatunkban megtalálod az olasz Nuova R2S, a brit Creative Tops és a magyar Vanília Kerámia legszebb darabjait.