Fali dekoráció 

Válassz kategóriát:

Fali dekoráció: falióra, falikép, üzenők

Nem csak dísz lehet, számos vintage fali dekorációnak funkciója is van

A régies bútoroknak ugyan van karaktere, mégis, ha díszítés nélkül, csupasz falakkal körülvéve állnak egy szobában, hiányérzetünk támad. Persze vannak stílusok, ahol jól mutat a dekoráció nélküli fal, de a vintage nem ilyen. A minimállal ellentétben itt pont az a lényeg, hogy minél több ízléses dekoráció kerüljön a bútorokra és a falakra is. Lehetőleg olyan, ami régies hatású.


Ezt keressük, amikor vintage fali dekoráció után nézünk...

A bútorokra kihelyezhető díszítésekre még csak-csak gondolunk, amikor feldobnánk egy kicsit a lakásunk hangulatát. A falak díszekkel való dekorálása viszont sokszor háttérbe szorul... Pedig lenne mit kitenni a régies stílusú otthonban is, rengeteg féle vintage fali dekoráció kapható manapság.


Kezdjük a legáltalánosabbal! Lehet kiváló vintage fali dekoráció egy kopottas kerettel ellátott falikép vagy egy fa hatású, nyomott mintás háttérrel rendelkező falióra is. Ezek talán mindenkinek eszébe jutnak, ha vintage fali dekoráció után keresgél egy webáruházban. Viszont ez még nem a teljes kínálat.

Funkcióval rendelkező vintage fali dekorációk is kaphatók

A különféle, nap mint nap használatos, ugyancsak a falra helyezhető, funkciókkal is rendelkező dekorációs elemekre már ritkábban gondolunk, ha a lakásbelső dekorálásán a sor. Pedig van ilyen is - rengeteg.


Mondjuk a kulcstartók is ilyenek. Ezekből álló, keskenyebb, szélesebb verzió is kapható a vintage webáruházunkban. Lehet, hogy olyan is, amit Te is keresel.


De ha már funkciókkal rendelkező fali díszeket nézzük, meg kell említenünk a vintage felirótáblákat és üzenőtáblákat is. A konyhában ezek nagyon jól jönnek. Mondhatnánk: talán egyik háztartásból sem hiányozhatnak ezek. A tiédben van ilyen? Szóval hasznosak és még jól is néznek ki. Vintage környezetben pedig kimondottan ideális választás. Akár ajándéknak is kiváló.


Ugyancsak falra szerelhető, stílusos díszítés lehet egy francia stílusú fém üdvözlőtábla is. Hogy miről is van szó? Idézd magad elé egy párizsi, keskeny, macskaköves utca képét… Megvan? Pont olyan, mint az ott található kis üzletek ajtaja felett lógó üdvözlőtábla.
Ha már a francia látványvilágot említettük példaként, vissza kell térnünk kicsit a webáruházban kapható faliképekhez. Hiszen ezek közül több is klasszikus párizsi utcaképet ábrázol... Lehet, hogy pont olyat, amilyet az imént elképzeltél. Nézz rá ezekre is, ha vintage fali dekorációt keresel!

Szeretnél hasnlót? Itt nézz körbe!


Kategóriák Fali dekoráció témakörben: