Kaspó és virágtartó  1 termék

Összesen: 1 termék, 1 oldalon
Összesen: 1 termék, 1 oldalon.

Hol a helye a kaspónak, virágtartónak?

A kaspók, virágtartók már nem csak az ablakban, a teraszon használjuk, egyre inkább a mindennapok részeseivé vállnak. Nincs elég virágod? Túl sötét a lakás? Felejtsd el a klasszikus virágtartó szerepet, hiszen a kaspók remek dekorációs célt is szolgálnak, így nyugodtan feldíszítheted otthonod bármely helyiségét egy szép kaspóval, mondjuk a fürdőszobát is.

Kaspó nem csak virágtartónak!

A lakásdekorációban kiemelt szerepet kaphat egy rózsa mintás fém vintage kaspó, vagy egy feliratos vintage stílusú kaspó, hiszen a virágokon kívül szinte bármit tárolhatunk benne, mondjuk ceruzát, tollat, vagy mécsesként is remekül funkcionálhat.

A RUSZTIK Home lakberendezési webáruház kínálatában számos vintage stílusú kaspó közül válogathatsz, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod a számodra leginkább megfelelő mintát, legyen az rózsás vagy levendulás, esetleg feliratos. Nézz körbe kaspó és virágtartó kínálatunkban.

Ha még több inspirációra, kreatív ötletre vágysz, olvasd el 6 kreatív variáció kaspóra és locsolókannára blog bejegyzésünket is!