Bögrék  (189 termék)

Összesen: 189 termék, 7 oldalon
Összesen: 189 termék, 7 oldalon.

Vintage és romantikus bögrék a RUSZTIK Home lakberendezés webshopban

Bögrék nélkül nincsenek se hétköznapok, se ünnepek - Sőt, még igazi lakásdekor se


A bögrék olyan berendezési, mindennapi használati tárgyak, amikből sosem lehet elég a lakásban. Ezért merünk akkor is ilyen ajándékot venni másnak, amikor tudjuk, hogy az illetőnek egyébként van saját bögréje. Más bögréből esik jól ugyanis a reggeli tea, másból isszuk a téli forralt bort, és más típusú bögrét veszünk elő akkor is, amikor vendégek jönnek hozzánk. Ez utóbbi esetben rendszerint egy-egy szettből választunk. Ezeken többnyire hasonló stílusú minta található. Általában olyan, ami illik a lakásunk stílusához. Hiszen a vendégek elé kikészítve igen is hozzájárul az egységes képhez az, hogy milyen a bögre. Viszont, amikor “magányosan” kortyolgatjuk a reggeli teát vagy a kávénkat, akkor már nem ennyire fontos az egység. Ott inkább a mi egyéniségünk a mérvadó. A mintát és a formát érintően is. Egyes bögrékre csak motivációs idézet kerül, míg más darabok igencsak erősen, komoly művészi értékkel bíró dekorációval vannak díszítve.


Aztán ott vannak a szezonális darabok. A karácsonyi bögrék amellett, hogy kiváló dekorációs elemek, még az ünnepi hangolódásban is segítenek. És, hogy a mintán túl mi számít még, ha bögrék vásárlását fontolgatjuk? A forma, különösen a bögre füle. Más típusú bögrék közül kell választani, ha mindennapos használatra keresgélsz, és másra lesz szükséged, ha inkább dekorációs elemként funkcionál a bögre. Mondjuk egy vintage lakásban. Itt ugyanis a bögre éppúgy lehet díszítő tárgy, mint hétköznapi használati eszköz.


Tény, hogy egy rikító színű modern formavezetésű bögre nem fog jól mutatni a polcon vagy a komódon, de egy pasztell színű, virágokkal díszített készlet már nyugodtan kikerülhet a vendégek szeme elé. Hidd el, ez is nagyban hozzájárul a lakás hangulatához!


Bögrék nélkül tehát nincsenek se hétköznapok, se ünnepek - se lakásdekoráció. Nem kérdés tehát, hogy ha ajándékba vennél bögrét, jól döntöttél. Ahogy akkor is, ha valami olyan kiegészítőt keresel a lakásba, ami feldobja a dizájnt, hozzátesz a stílushoz. A vintage irányzat kedvelőinek érdemes körbenézni a webáruházunban, de ünnepi hangolódáshoz is találsz nálunk bögréket. Nézz körül!